Wednesday, October 26, 2011

MasterChef Malaysia

Salam..perghh..aku suka! aku suka!..malam ni baru episod ke-5..tabik kat semua diorang sebab boleh menyediakan hidangan yg diperlukan..pengurusan tekanan - masa, idea, kekreatifan dll sangat diperlukan..episod malam ni yg last sekali tadi kena buat tiramisu dan resepi disediakan..walaupun ada resepi, tapi tak semestinya menjadi, pengalaman juga ada kelebihan..dengan tekanan lagi..perghh tengok rancangan ni pun aku leh rasa terharu..ntah apa2 je ntah aku nih...tapi mmg best! klik kat gambar bawah..


Astro Ria
Setiap Sabtu hingga Rabu
9 - 10 malam
http://www.astro.com.my/portal/master-chef

2 comments:

Rozita said...

aku selalu berangan nak tengok.. bila bukak je dah sampai sesi nangis2 dah.. lemah betul tengok rancangan realiti ni kan.. kalau tak nangis takleh ke? buat la muka berlagak cam rancangan org putih tu ke... hehe..

Faiz said...

hehhe aku baru td mlm nengok nangis2 tuh..dia nngis sbb tiramisu dia tak jadi..cair kat pinggan setelah dia berusaha buat betul2 huhuhu kesian pun ada. takleh nk present kat chef2 tu..maybe aku minat masak2/buat benda yg berkaitan tu yg konon2nya terharu..hehhe lain la prog nyanyi2 n realiti lain yg aku tak leh nak rasa terharu langsung hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih