Tuesday, January 4, 2011

Coklat Hantaran Purple Pink Putih

Salam,
Pesanan dari Pn Norashikin..


Gambar bawah sebenarnya coklat yang sama cuma camera guna mode lain (lupa la mode apa daylight ke translucent ke). Aku ambil dua gambar sebab nak tunjukkan warna sebenar purple. Gambar bawah adalah lebih hampir dgn warna purple coklat tuh.


Lagi satu, warna coklat putih bukan warna putih macam kertas A4 tapi lebih kepada warna putih susu ataupun lebih ke arah light cream..

Seterusnya..(eceehh..mcm bagus, padahal gambar biasa2 je)..


Filling Almond, Hazel nut dan Almond nibbed..


Sangat lupa untuk ambil gambar dengan kotak properly. Ni ada ambil sblm gi kerja ke sebelum tidur tapi ambil gitu2 je..


Coklat untuk Norashikin..terima kasih banyak2 ye


Thanks Allah..

 

4 comments:

cHempaka Truly Chocs said...

cutenyee laa ;)

ozzyorange9768 said...

hehhehe thanks chempaka

norashikin said...

mmg puas ati dpt coklet tu..sedap plak tu..

Ozzy Choc D'Luscious said...

hehe tq cik Norashikin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih