Thursday, May 26, 2011

Coklat Hantaran Biru Putih

Salam..


Coklat hantaran order dari Sally..


Semua filling mocha... :D


Tema hantaran sebenarnya 'Biru Subaru' (@ caldina/swift/sewaktu dgnnya -- ni aku yg tambah wahahha sampai pening cari ribbon sbb banyak sgt warna biru dalam kepala aku), fikir punya fikir, jadi mcm nih. sbb kalau ikat cam ribbon biasa, terlalu la tak kena


lagi satu..


Harap2 Sally suka, dan lg satu yg penting, pengantin juga suka :)..terima kasih banyak2 untuk Sally..oppss lupa...mcm biasa yg ini utk Sally makan sbb yg order sebelum nih takda sample untuk dia rasa hehehhe


Thanks again..alhamdulillah

6 comments:

Rozita said...

berpinau mata aku tengok kaler biru ni... cam seram je nak makan...hahaha..

Ozzy Choc D'Luscious said...

wahahhahahha nak tergolek2 aku gelak. ko kena paham ita, tuh light effect tuh..
jgn seram2...nanti ngidam hehhehehhe

peace!!

Ozzy Choc D'Luscious said...

lagi satu utk pengetahuan ko ita dan siapa sahaja yg membaca, warna yg digunakan adalah sgt sedikit samada kurang atau satu atau bbrp titik kecil bergantung pada warna yg pelanggan nak.
Kecuali untuk warna2 mcm merah dan hitam, mmg sgt2 bnyak diperlukan sbb tu tidak digalakan sangat. apapun bergantung pada kemahuan dan permintaan pelanggan.

Sailiza Binti Sarkam said...

aku suke...pengantin suke...anak aku lg suke...sudahlah yg ko kasi aku rase tu settle abis...yg wat hantaran pun die cekau sebiji...dah lompang satu....haru...haru...

Ozzy Choc D'Luscious said...

wahahhah memang haru lah sally wakakkaka sian ank ko

Ozzy Choc D'Luscious said...

tima kasih byk2 sally

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih