Saturday, May 12, 2012

Real Madrid Cake..

Assalamualaikum...

Pesanan dari kak Yus lagi..


Chocolate moist cake filling cream chocolate..saiz 9"x9", berat semua ~ ><2 kg...


Alhamdulillah komen yang agak memberangsangkan dengan rasanya..birthday boy simpan lagi gambar logo tu (setakat hari dapat respon sehari selepas tu)..paham ke? abaikan je la..aku pun pening..

p/s: eh?..tetiba je ni rasa cama berbaloi je buat lambang tu..wahahhaha

 

8 comments:

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam Wow! cantik sangat tu! sedap semestinya..:))

mama pipie said...

hoho sedapnyer

Faiz said...

pergghh iyo la tu kak sya..tapi meme sedak pun..hehhe insyaallah keke puji diri sendiri

Faiz said...

hahha adda..nak try?...wahhahah

Rozita said...

sedap sudah semestinya...ko takyah tanya aku.. kalau dekat dah lama aku order... anak aku suka noo ada org main bola atas kek.. pelik betul aku..

mama pipie said...

insya allah, nanti aku cari ye tudung tu.. aku ni baru2 nk blajar. tak sempat wat apapun huhu

Faiz said...

tak yah pelik ita..budak-budak memang suka benda yang macam tu..

Faiz said...

takpa adda..pelan-pelan..nanti bila ko dah mahir, berdesupp terus kaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih