Friday, July 20, 2012

Benji Roll - Creamcheese

Assalamualaikum..

Berapa banyak daa aku buat benji roll dalam 20 harii nih..kahkahkahkah...entah apa2 je ntah..nampak kulit tertanggal tepi belah kanan tuh?..lebih separuh kulit cantik je..tiba part separuh lagi, tertanggal..adik aku siap gelak lagi..dia kata kalau kakak aku, dah kira reject dah benda nih..(blog kakak aku kat sini)..sebenarnya aku tak expect pun ada kulit, sebab sebelum ni buat memang tak de kulit..kali ni aku sejukkan kek betul2 baru gulung (lamaaaa dari kul 1 pg sampai magrib esoknya hahhahah..)..eh, macam cantik la ada kulit..bila google, a'ah la..orang lainnya ada kulit cantik je..


Kali ni ni bawa gi ofis hehe..takda sapa dah nak makan kat rumah..tapi memang niat nak bawa ofis dari hari tu lagi..


Kat ofis aku, tak ramai staff..jadi ingat bawak 2 buku je tu cukup kut kan, lagi satu Mocha & creamcheese tapi...sambung next entry..aku nak masuk production dah..

7 comments:

ANIM said...

salam ramadhan buat faiz sekeluarga. semoga pengisian ramadhan kali ini yang terbaik buat kita kerana tidak pasti kita akan bertemu lagi di ramadhan akan datang...
maaf dari kak jika ada tersalah dan silap sepanjang mengomen...

zatul_yayah said...

waahhh...sedapnya!!!!

Rozita said...

fuh ni mesti sedap kan? kalau aku reject pun reject la janji sedap..

Rozita said...

eh jap...akak ko? aku tak kenal kan?
tapi aku klik tadi.. kek dia lawo2 tu... laju je aku follow..hehe..

mamapp said...

wow, ni ler cream roll tu yek.. cedapp

mamapp said...

wow, nyepi sungguh bulan posa ni yek? sibuk wat kek ke?

Faiz said...

Hehe tq korg..setia berkunjung kt blog yg kekurangan ni...terima kasih byk2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih