Thursday, December 27, 2012

Coklat Hantaran Peach Hitam Putih II

Assalamualaikum..
Terima kasih Fathihah dr Penang..minta design yang seperti Coklat Hantaran Merah Hitam Putih seperti sebelum ni..aku ubah corak lorekkan atas coklat, haluan dan beberapa lagi..


Filling almond, hazel nut & blueberry...pick up oleh adik fathihah di Giant Bandar Kinrara..


Fathihah juga pesan coklat 12pcs..tema coklat dan peach..


Alhamdulillah..segala puji bagi Allah...semoga coklat ini cantik dan sedap sepertimana citarasa sesiapa sahaja yg memakan dan yang memandangnya..insyaAllah

6 comments:

Rozita abd rahman said...

amin.. in shaa Allah faiz...

mamapp said...

sedapnye.. faiz, letak le cbox kt sini.. aku tak buleh nak selalu komen kt posting sebab opis block huhuu

TechKini.com said...

Uish nampak sedapnya... Yum yum yum...

-> ❤ TechKini.com

Faiz said...

thanks ita tolong amiin kan..

Faiz said...

hi adda..maafkan aku, aku decide buat masa sekarang tak mau/belum nak letak cbox lagi..aku rimas ngan spam..

takpa..sudi datang pun sangat terima kasih untuk ko walau tanpa komen..

Faiz said...

TechKini.com..thank you..sedap insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih