Sunday, December 30, 2012

Cupcake Purple 2

Assalamualaikum..
Semoga semua pengunjung blog kecil ini sihat sentiasa..bila sihat mudah kita nak gembirakan orang lain..kan?kan?..ngeh ngeh..

Ni  pesanan dari kak tun, ex-officemate di PMB dulu..untuk buah tangan masa merisik..nak design dan warna yang sama macam Cupcake Purple itu hari..tapi yang ini aku 'ter'pekatkan warnanya hehehe


Moist chocolate cake dan vanila buttercake..filling chocolate ganache dan blueberry :D

 

Letih aku adjust photo nak bagi warna purple sebenar tapi tak dapat2..warnanya yg betul adalah macam warna purple pink..kalau tengok pada gambar kat bawah, dekat2 warna 228, 236 & 244..

sumber: google
 

Terima kasih kak Tun..^_^

2 comments:

Anim2 said...

Cantik gak purple diganding bersama pink..
Dua2 kaler kak suka

Faiz said...

kak anim, tu la..saya campur kan warna purple dan pink..warna yg terhasil adalah warna purple yg ke arah pink..hehe harap2 faham kan?..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih