Tuesday, December 11, 2012

Pendirian..

Assalamualaikum..
Hehe hari ni Selangor cuti..jadi aku pun cuti hehe banyak benda aku plan nak buat tapi sampai la ni masih duduk menghadap laptop ni haa..adehh

Emm..aku nak share sesuatu yang aku jumpa di fb UZAR..


memang ada rasa terpukul (oouchh!...sakitlah!), tapi aku terima lah..jadi aku izinkan apa sahaja gambar, kandungan, resepi dan apa jua untuk diambil..ambillah, tak payah minta kebenaran..nak crop gambar (cth: watermark) pun crop lah..kalau gambar itu membawa kebaikan kepada orang lain, tak da salahnya..insyaAllah

Tapi buat masa ni dalam gambar, aku masih akan letakkan watermark aku macam biasa, untuk menjaga hati sendiri dan boleh juga untuk promosi kan?kan? hehhehe

Terima kasih kepada yang anda yg sudi berkunjung ke blog kecil ini..

p/s: ngantukla pula..erk?
 

3 comments:

Kakcik Nur said...

'watermark' juga boleh mempromosikan blog kita secara tak langsung, kan? :)

Faiz said...

Betul tu kakcik. bila dah ter promosi, ada yang datang lagi, kemudian mana tahu ada yg memang tengah mencari resepi/info lain..kadang2 terlupa itu juga satu kebaikan

Rozita said...

aku terbaca gak ini tadi....mmg insaf kan?...aku pun halalkan je apa yang org nak copy kat blog..kecuali gambar peribadi untuk tatapan umum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih