Thursday, November 10, 2011

Coklat Hantaran Dark Purple - Putih

Salam..
Order dari Cik Nor Maisara..pick up di Tesco Puchong..


Tema dark purple dan putih..

 


Terima kasih ya atas kepercayaan...dan harap Cik Nor Maisara berpuas hati dengan coklat ini..insyaallah

 

Alhamdulillah..

6 comments:

Rozita said...

wow.. ko makin terrer la buat coklat.. aku je yg tak belajor2 lagi.. asyik keja nak beranak je.. hehe...

wei gambar ni ko tepek kat sidebar tu utk iklan.. sure makin ramai tempah!

Faiz said...

terima kasih ita..tapi ni biasa2 je lar..ramai lagi yg buat lebih hebat..

Ita, time muda la ni nak beranak, rezeki anak lagi2 anak ramai bukan semua org leh dapat.. :) jadi bersyukur yer dpt pahala disitu insyaallah..

hahhah memang aku nk letak, bnyak2 kat tepi2 tuh, tapi belum sempat la...

ps:smga aku tak terkhayal dgn puji2an

cik cek said...

Wah!...ada cekelat kaler2 purple lagi..tetiba cam janji je kaler ...sama lak ngan ciscupcake kak cek buat...:D

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjpe pulak tau hahah

Faiz said...

Kak cek: hehhe tu la tengok gak hari tuh..sama la..

Faiz said...

hi pak joe..thanks ya drop by..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih