Tuesday, July 10, 2012

Benji Roll - Blueberry

Assalamualaikum..
Setelah betapa hampir 2 hari berikutan kejadian yang seperti entry sebelum ini..Banji Roll 1st timer tuh..maka ni lah hasilnya..habis semua ayat motivasi kat diri sendiri..kahkahkah..tapi disebabkan yang sebelum ni macam tebal, aku ada amend sikit quantity kandungan bahan-bahannya..alhamdulillah..sedap juga..ni buat ahad malam isnin..

 

Tapi hujung tu masih lagi takleh bersambung..takpa, masalah telah dikenalpasti..lepas ni akan cuba 'solve'kan problem tuh.. 


Resepi lepas amend aku letak kemudian ye..bagi aku buat lagi sekali..kalau ok, baru letak sini na..okeh..tqvm for coming here..ececeh..

5 comments:

Rozita said...

nampak sedap..tapi leceh sikit kan nak buat? ntah-ntah kalau aku tgh kerat2 tu terus masuk mulut...abis dah... hahaha... lg satu ovelatte tu kalau tak letak tak jadi eh? aku malas tul la nak beli...nanti guna sikit berkurun duk dalam peti..

Faiz said...

aku tak pasti la klu tak letak ovalette jadi apa..tapi mungkin jadi bahulu la Ita..

lagi satu klu tak letak ovalette, maybe lambat adunan nak gebu dan pekat..

maybe la..tapi ko cer try..klo jadi bahulu, leh buat bahulu gulung..letak kaya dalam dia ke peanut butter ke strawberry ke..cam sedap je ek..

Faiz said...

emmm kalau fokus, tak leceh sangat Ita insyaallah..hehehe

takda maknanya, masa ko kerat2 tu, lagi ko bersemangat nak siapkan sebab nak tengok hasilnya..trust me ececehhh..

ovalette tu kalau kat kedai jual barang bakery, ada jual yang pek kecil..harganya murah je

mamapp said...

cayalah faiz n ita.. korang leh wat kek ni yek? aku tau makan ajer hihi

Rozita said...

faiz.. lain tahun la aku try..hehe...
adda.. dulu aku buat..sekarang ni aku beliii je...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih