Monday, July 16, 2012

Benji Roll - Cream Cheese & Strawberry

Assalamualaikum..
Adik aku tempah 3 buku untuk makan-makan di ofisnya..pot luck style..2 creamcheese, dan 1 strawberry..mula2 ada buat satu lagi, blueberry tapi rosak..kahkahkah yang ni pun bila pandang lama-lama pagi tadi baru perasan line kotak2 tak cukup..patutnya 4x4 tapi aku buat 4x3..emm buat 4 roll..1st rosak teruk..2nd tak sambung hujung nya..3rd tak ingat..4th sambung elok..tapi pecah sikit..ni kali ke3 buat..

alamak..terkemek2 pulak bekas tuh..tadi tak perasan..harap2 adec betulkan sblm bawa gi ofis..
Pasni nak try lagi pastu nak letak cream cheese tebal2 sikit..hehheh coklat pun tak buat lagi..

2 comments:

Rozita said...

perrrghhh ko memang saje je kan??? bila aku boleh buat ni... arrrrghhh...

Faiz said...

Hehe, bru nk reply komen hihi smpi masanya nti ko buat jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih