Sunday, September 9, 2012

Coklat Hantaran Biru Putih II

Assalamualaikum..
Ni pesanan dari Cik Elis (maaf cik kalau tersalah eja..betulkan saya ya), pick up di Giant Bandar Puteri Puchong..

 

semua filling blueberry..tema biru putih..


Cik Elis refer pada Coklat Hantaran Dark Purple Putih yang aku buat sebelum ni..segala puji bagi Allah yang mempermudahkan pembuatan coklat ini..nak hantar tengahari sabtu, pagi lebihkurang kul 8 baru start..huhu berani wehh..ok, taknak buat lagi lewat2 pasni..adik aku pun dah bising suka buat last minute..

 

Terima kasih banyak cik elis atas kepercayaan, semoga coklat ini sedap dan catik seperti mana citarasa sesiapa sahaja yg memakan & yg memandangnya..insyaallah..

Sesiapa berminat boleh sms saya di 019-2819768..confirmation seminggu sebelum hari penghantaran coklat..thanks ya

3 comments:

ANIM said...

kak belum pernah makan coklat kaler biru...heeee

Faiz said...

Hihi sama je rasa cam coklat putih kak anim..

Rozita said...

yg ni memang nice...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih