Thursday, June 14, 2012

Coklat Hantaran Peace Hitam Putih

Assalamualaikum..

Coklat hantaran pesanan dari Cik Iza..nak design tuxedo macam hantaran merah hitam putih seperti di sini..


Filling white chocolate ganache dan white chocolate ganache with hazel nut..

 

Terima kasih Cik Iza, harapnya berpuas hati dan tidak serik untuk order lagi..dan harapnya coklat ni sedap dan cantik seperti citarasa cik Iza dan juga sesiapa sahaja yang makan dan yang memandangnya..insyaallah

 

Ada 4 cavities coklat untuk Cik Iza rasa, tapi gambar kemudian lah..:D lupa nak upload..

Info: Untuk makluman, hitam tu sebenarnya warna dark chocolate yang diletakkan sedikit pewarna hitam..tapi kalau dipandang betul-betul memang tak nampak hitam sebenar..nampak warna coklat yang sangat-sangat gelap.. 

nota untuk diri sendiri: huhu tak puas hati..

4 comments:

mama pipie said...

mak aii.. lazatnye

Shahriah Abdullah Novelis said...

memang menawan! mesti semua suka

Faiz said...

mama pipie: hehe insyaallah lazat..

Faiz said...

kak sya: huhu ye ke..insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih