Tuesday, April 24, 2012

Nasi Goreng Pattaya

Assalamualaikum..
Nasi goreng pattaya ni buat malam ahad semalam..walaupun dah malam, tapi macam nak buat something ecewah..tapi tak bungkus elok..koyak pula..ada je la alasan..


Nasi goreng biasa je..tak pandai salut lagi..hehe



 

4 comments:

Rozita said...

wei ko masak bila ni? 12.15 pagi? adakah ini makan lewat malam kamu? gi tido la...

Faiz said...

hahaha ahad malam sabtu memang selalu tido lambat sebab ada bola heheh ding dong ding dong siap la..

aku tahu kalau kamu jadi aku, mesti kamu guna masa tu untuk tido kan?..heheh

Anim said...

3 abdul kak suka makan nasi goreng pattaya..tapi tau tak, kak xpernah wat kat rumah..
puncanya belum beli pan melengkung yg kak nampak depa guna untuk "bungkus" cantik..hihi..
tapi, rasa2 nak mula step pertama bila nmpk n3 nasi goreng pattaya faiz ni

Faiz said...

Hehe sementara nk mmbeli tu kak, buat je dulu.pas beli nnti, buat lagi..lagi senang sbb dah tahu teknik nk mmbungkus tu..ecewah ye ye o je kan?
Saya mmg fail la mmbungkus tu yg koyak wahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih