Friday, July 22, 2011

Chocolate - Hazel nut, Almond filling & The Blues...

Salam, ni kawan adik aku order, may be untuk berniaga raya nih mungkin..rasanya masuk nih dah kali ke3 raya dia order, aku ingt tuk makan sendiri, rupa2nya bg kawan2 rasa...bagus betul la, semangat meniaga dia aku suka

Yang ni filling nya Hazel Nut..


Yang ni pula, ada almond dalamnya.. 


Special price from now till Hari Raya, RM20 for 30 pcs chocolate..1 box, 1 filling, 1 shape..

kawan adik aku amik sendiri kat umah td mlm, masa tuh aku mcm kalut2 sikit satunya sbb tengah makan, satunya lagi sbb tengah dok tengok the blues ngan tiger main...antara sedar ngan tak aku mcm cepat2 nk tutup pintu pagar. Lepas kawan adik aku dah jalan g kete baru aku perasan/terfikir yg aku ni mcm menghalau ke..hahhahha bengong!!...tak halau tau..aku cuma kalut nk tengok bola hahhaha sori aa dik (kalau baca blog ni la)

thanks ya dik (alamak, taktau nama sapa)

2 comments:

Rozita said...

huh dahsyat la ko... kalau aku tu merajuk takmau order lg... hahaha... eh sejak bila lak ko gila bola ni?

Ozzy Choc D'Luscious said...

a'ah la ta..hehhe bl teringat, rasa cam bersalah je..tapi harap2 dia pun tak perasan lah..hahhaha

tgok bola sejak tggal ngan adik2, diorg tengok bola, main game bola, main pun futsal, jd tak pasal2 aku dah terpaling sikit ke arah bola hehhe tp aku takat tengok je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih