Thursday, October 15, 2009

choc doorgift 600 boxes



feedback Shila:
Shila: sangat ok
Shila: tenkiu
Shila: ramai org suka & tanya
Shila: so aku akan tempah lagi sebab kia org famili semua takmerasa
Shila: stok habis
Shila: bebudak siap mintak lagi
Shila: takkuasa nak layan





terima kasih sekali lgi shila..

Shila kawan futsal adik aku order sebagai doorgift untuk tetamu masa majlis perkahwinan adik nya..600 boxes, 1 box has 3 pcs choc..harap2 shila puas hati..

harga masih sama lagi, rm2/box without any riben or decoration. Kalo nak taruk bunga atau apa2 sahaja, bole call or email aku berkenaan harganya. Setakat hari ni, nih je bentuk doorgift yg ada, minggu depan aku post dlm bentuk lain insyaallah..

Pink color, paling banyak..almond+ pun aku bagi kaler, biar berseri2 sikit.heheh


bawah nih sepetutnya warna ungu.......tapi aku tak tau, gambar tu jadi warna biru...huhuhuh tak pe lah, yg penting realitinya..


warna kuning..ermm satu lagi tuh kaler aper ek, peach? merah?..entah. huahuahuahahahah


yg bawah nih campur2 kaler...ade ungu, pink, merah, corak2 hijau ngan merah macam post kala semalam pun ada jugak (sebab buat sekali) cuma terrlupa nk amik gambar..


terima kasih shila, harap berpuas hati..sebenarnya aku berangan2 sbb customer order bnyak, nak le bg cupcake sket n dah siap beli kotak lagi, huhuhuhu tapi tak sempat buat daaa....memang tak sempat..takpa la, lain kali...

2 comments:

shila said...

kakak ana...try ambik gamba wihout flash..mesti cun..kalau pakai flash nanti ada flare kat gamba

ozzyorange9768 said...

:D..hehe tq shila. nnti sy cuba amik tnpa flash. kena berguru lagi nih nk amik gambar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih