Friday, March 11, 2011

Coklat Hantaran Hijau Putih

Salam..alhamdulillah berjaya menyiapkan coklat nih awal pagi td (^^,)..


Pesanan dari Cik Leena, pick up di Giant Batu Caves. Mahukan coklat bertemakan hijau-putih, harap-harap Cik Leena suka...(setiap kali hantar order setiapkali tu la aku takut2 nunggu respond...grrrr)


Warna sebenar yang terhasil, seakan2 hijau pucuk pisang..


Filling: Almond nib, almond, hazel nut, pure strawberry & pure blueberry




Dan seperti biasa, ini untuk Cik Leena..


Thanks ya cik Leena..

P/s: banyak betul gambor aku letak ye..wahahhahah lagi1, walaupun dah tau kaler tak serupa, nak jugak letak sbb guna kamera (yg 2 sama tu guna hp je)..wakakkakabest!best!

 

2 comments:

Leena said...

Semua org puji cantik and sedap...tapi since buat hantaran tak ramai ler buleh rasa...hehehe

Ozzy Choc D'Luscious said...

alhamdulillah..terima ksih banyak cik leena (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih