Tuesday, May 28, 2013

Red Velvet Cake with Edible Image - Upin Ipin

Assalamualaikum..
Ad hoc order dari Najah..huhu Niza sangat baik sebab boleh print kan edible image dan HANTAR..hehe service mmg lebih dari sangat baik..tapi lepas ni tak nak lagi ad hoc order untuk edible image..strictly 4 days before pickup date ya. maknanya, kalau pick up kek hari jumaat, hari isnin dah kena confim order. kalau pick up sabtu, hari selasa dah kena confirm order..


Red Velvet Cake..creamcheese..bunga2 tu saja je aku buat tanpa permintaan..kehkeh harga lain dengan permintaan..:P


Pick up di Shell Bandar Baru Bangi bersebelahan dengan SOHO..


Tq Najah..sebelum ni, bulan februari najah ada order moist carrot cake..alhamdulillah..

3 comments:

Ann Ishak said...

cantik cute cake tu :)

mamapp said...

wah mmg superb ar faiz

Rozita said...

faiz...rajin! tengah yang bunga2 tu ko letak apa tu faiz? coklat rice ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang selalu dijenguk..Terima Kasih